In urma colaborarii cu firma WATT am descoperit in primul rand promptitudine in raspuns la solicitarile noastre, atat a personalului de la Vanzari, cat si a celui Tehnic. Dorinta de a solutiona aspectele semnalate, calitatea serviciilor prestate si nu in ultimul rand atitudinea personalului fata de noi, ca si client, au condus la o colaborare fructuoasa si pe termen lung.

chim. Adina Ciuciu - Pirelli Tyres Romania


Va multumesc pentru promptitudinea cu care ati raspuns mereu solicitarilor noastre. Este o placere continua colaborarea fructuoasa pe care o avem.

Ing Dan Nedelescu - Kronospan Sebes


Lucrând într-un mediu educațional în care trebuie să existe atât standuri de laborator de cercetare dar și didactice am fost nevoit să caut o serie de firme care să aibă în portofoliul de vânzare astfel de echipamente. Printre acestea a fost și firma WATT. Acest lucru s-a întâmplat cu aproximație acum 10 ani în urmă și de atunci apelez la echipa WATT, echipa formată din profesioniști, pentru a mă ajuta cu soluții pentru diferite probleme.

conf univ. dr. Emilian Mosnegutu - Universitatea Bacau


Ne-ati furnizat un Karl Fischer, un aparat pentru testarea actiunii corozive a sulfului, aparat apa ultrapura, aparat pentru testarea in atmosfera umeda sulfuroasa etc si nu am simtit niciodata ca orice produs pe care l-ati furnizat era inferior celui pe care l-ati descris in oferta. Instrumentele sunt excelente, funcționează în stare absoluta! Ati dat întotdeauna exact ceea ce ati promis si chiar mai mult. Este uneori greu să gasesti oameni în zilele noastre care fac ceea ce spun.

Cerc. ing. Valeria ‎Stanoi - Institutul National de Cercetare și Incercari pentru Electrotehnica, Craiova