Rolul nostru principal este de a oferi clientilor nostri cea mai buna tehnologie pentru testarea la coroziune atmosferica si simulare conditii ambientale.

Cu produsele oferite de WATT va puteti baza pe rezultatele testelor

Echipa noastra TEST & GO – camere de testare este un grup de 5 ingineri, instruiti pentru configurarea, instalarea si servisarea camerelor de testare, care se deplaseaza in intreaga tara pentru a asigura suport proiectelor dvs. de testare.

Firma WATT distributor SRL care include si divizia TEST & GO – camere de testare este localizata in unul din cele mai mari orase din Romania – Craiova, unul din cel mai puternic hub tehnologic din tara care gazduieste de decenii producatori importanti cum ar fi: Electroputere Craiova – producator de locomotive si tramvaie, FORD Romania –  producator de autovehicule, Avioane Craiova – producator de avioane militare, MAT Craiova – producator de tractoare si utilaje agricole, etc.

Firma WATT reprezinta producatori importanti din domeniu cum ar fi: CTS Umweltsimulation – Germania, VLM GmbH Germania, COFOMEGRA Italia, Bandelin Germania, etc care furnizeaza echipamente pentru toate domeniile industriei de testare in toata Europa.