Testarea Kesternich

Testarea Kesternich sau testarea dioxidului de sulf, este frecvent utilizata pentru obiecte industriale, in special obiecte metalice care sunt supuse coroziunii. Rezistenta la coroziune este masurat in cicluri Kesternich, si aceasta metoda de testare accelerata a coroziunii este o metoda aprobata, care este utilizata pentru a efectua teste de coroziune pe componente metalice.

Camera de testare Kesternich de la VLM indeplineste cele mai inalte standarde de siguranta si ne permit sa cream conditii perfecte pentru a efectua teste Kesternich precise si controlate.

Procesul de testare Kesternich

Ploile acide si poluantii industriali acizi sunt corozivi si pot degrada vopseluri si suprafete galvanizate. Testarea Kesternich sau testarea cu dioxid de sulf, simuleaza ploile acide sau expunerea chimica industriala pentru a evalua rezistenta la coroziune relativa a vopselurilor, a substratului, sau a insusi piese de acoperit cu un strat de protectie.

Piesele sau panourile sunt plasate in interiorul unei camere special concepute si sunt expuse la SO2. Dozarea gazului SO2 este controlata in timpul testului, pentru a simula cu exactitate expunerea la produse chimice care pot compromite suprafata unei componente, rezultand coroziune. Evaluarea este realizata apoi, in scopul de a determina nivelul de rezistenta la coroziune.

Echipa Test & Go furnizeaza  cu mandrie in România, instaleaza si realizeaza mentenanta la cabinetele  de testare Kesternich , produse de VLM Germania