Vas Dewar 35 litri

Vasele “Dewar” sunt utilizate pentru stocarea si distribuirea unor cantitati mici de azot lichid. Acesti recipienti sunt ideali pentru o gama larga de aplicatii unde este necesara utilizarea unei cantitati mici sau medii de azoti lichid, cum ar fi de exemplu cazul testarii materialelor.

Producator:
Worthington Industries
Pret:
La cerere
Model:
LD 35
Descriere

Seria LD (Liquid nitrogen Dewar) cuprinde modele cu o capacitate de stocare care variaza intre 4 si 50 litri.  Vasele Dewar LD au o rata foarte mica de evaporare.

Vasele Dewar produse de catre Worthington Industries prezinta o rezistenta sporita la socuri mecanice datorita constructiei prin suprapunerea a 6 (sase) foi de material din aluminiu turnat, fata de ceilalti producatori ce folosesc doar 2 sau maxim 3 foi de aluminiu.

Sunt convenabil de utilizat, manerele groase nu taie la mana in momentul manipularii. Accesoriile optionale disponibile includ dispozitiv de aprovizionare cu azot lichid, suporti inclinare distributie LN2, rigle masurare nivel azot lichid, suport cu rotile.

Specificatii
Accesorii
Dispozitiv aprovizionare cu azot lichid
Este folosit pentru purjarea comoda si in conditii de siguranta a unor cantitati mici de azot lichid din vasele Dewar.
Azotul lichid este golit cu un debit de pana la 8 L/min la o presiune de max. 0,5 bari.
Suport cu rotile pentru transport
Este fabricat din piese turnate din aluminiu, foarte rezistente. Cele 5 rotile permit utilizatorului deplasarea facila si in siguranta a recipientilor in locatiile dorite.
Suprafata acoperita cu plastic protejeaza vasele cu azot lichid. Diametru: 475 mm
Echipament de protectie criogenie
Manusi criogenice
Ochelari de protectie
Sort special
Cerere oferta