Tanc criogenic orizontal stocare gaze lichefiate

Tancuri criogenice de inalta performanta pentru stocarea gazelor lichefiate. Disponibile in dimensiuni cuprinse intre 2.200 si 350.000 de litri. • Tehnologie de vid superioara pentru performanta termica inalta. • Conducte din otel inoxidabil pentru rezistenta mecanica si rezistenta la coroziune. • Proiectarea si construirea de catre producator a vaporizatorilor din aluminiu pentru compensarea presiunii. • […]

Producator:
-
Pret:
la cerere
Model:
Horizontal Cryogenic Bulk Tank
Descriere

Tancuri criogenice de inalta performanta pentru stocarea gazelor lichefiate.

Disponibile in dimensiuni cuprinse intre 2.200 si 350.000 de litri.

Tehnologie de vid superioara pentru performanta termica inalta.

Conducte din otel inoxidabil pentru rezistenta mecanica si rezistenta la coroziune.

Proiectarea si construirea de catre producator a vaporizatorilor din aluminiu pentru compensarea presiunii.

Pozitie ergonomica a picioarelor de sustinere din otel inoxidabil, proiectata pentru o amprenta compacta si acces ușor la punctele frontale de incarcare.

Aceste tancuri sunt vase stationare, sub presiune, izolate cu vid, ce se folosesc pentru depozitarea gazelor lichefiate criogenice.

Grad ridicat de fiabilitate si longevitate a rezervorului.

Rata scazuta de evaporare si structura ergonomica a dispozitivelor de control asigura economia si usurinta de functionare.

Tancurile criogenice sunt proiectate si construite pe principiul integritatii superioare a vidului si a izolatiei termice complete.

Producatorul este certificat ISO: 9001 si conform cu Directiva Europeana privind echipamentele sub presiune 2014/68 / UE (PED) sau cu majoritatea codurilor pentru recipientele sub presiune utilizate pe piata mondiala.

Tancurile criogenice sunt compuse dintr-un vas interior si unul exterior.

Vasul interior, fabricat din otel inoxidabil, este suspendat concentric in vasul exterior si este utilizat pentru stocarea gazelor criogenice lichefiate.

Containerul exterior este fabricat din otel carbon.

Spatiul interior al vaselor este umplut cu material izolator de inaltă calitate, perlita sau invelis multistrat si apoi evacuat până la punctul in care atmosfera ramane practic zero.

Integritatea imbinarilor sudate este verificata prin teste de scurgere, utilizand un spectrometru de masa de heliu. Aceasta asigura integritatea vidului pe termen lung.

Materialul tip sita absoarbe orice degajare de gaze sau umiditate care se dezvolta în timp, oferind astfel o performanta de vid extrem de ridicata pe întreaga durata de viata a recipientului.

Specificatii
Aplicatii

Depozitarea gazelor lichefiate : azot (N2) oxigen (02) argon (Ar) gaz natural lichefiat (LNG) dioxid de carbon (C02) etilen (C2H4)

Cerere oferta