Rezervor criogenic vertical pentru stocare LNG

Proiectate si fabricate pentru a satisface cerintele cele mai stricte de siguranta. Tehnologie de vacuum superioara pentru cea mai buna performanta termica. Configuratii multiple pentru o gama larga de aplicatii. Usor de utilizat si intretinut,prevazut cu valve si instrumente accesibile si ergonomice. Tevi din otel inoxidabil rezistente la coroziune, supape si suporti de ridicare. Suprafata […]

Producator:
-
Pret:
la cerere
Model:
Rezervor criogenic vertical pentru stocare LNG
Descriere

Proiectate si fabricate pentru a satisface cerintele cele mai stricte de siguranta.

Tehnologie de vacuum superioara pentru cea mai buna performanta termica. Configuratii multiple pentru o gama larga de aplicatii. Usor de utilizat si intretinut,prevazut cu valve si instrumente accesibile si ergonomice.

Tevi din otel inoxidabil rezistente la coroziune, supape si suporti de ridicare. Suprafata de protectie durabila, rezistenta la mediul industrial extrem de agresiv.

Rezervoare sunt proiectate pentru a se conforma Directivei Europene privind echipamentele sub Presiune (PED), folosind standarde AD 2000M, EN 13458, precum si GOST TR.

Vasele din linia de produse LNG sunt proiectate special pentru stocarea in conditii de siguranta a gazelor naturale lichefiate (LNG) la o temperatura extrem de scazuta de -162°C (-260°F). Fluctuatiile de temperatura minima si pierderea produsului sunt asigurate de o izolatie de vid / perlit de inalta calitate sau de izolatie in vid / multi-straturi.

Rezervoarele criogenice de depozitare pentru LNG sunt optimizate si produse pentru toate tipurile de instalatii stationare si instalatii satelit, statii de regazificare, cu un accent special pe securitate si operare usoara si economica.

Aceste rezervoare speciale sunt disponibile in configuratie verticala si orizontala. Toate tancurile noastre sunt construite la cele mai inalte standarde industriale si indeplinesc normele internationale. Dispunerea finala a conductelor, realizate din otel inoxidabil de calitate superioara, este configurata în mod individual la cerintele clientului.

Siguranta este inconfundabila in detaliile noastre tehnice si este inradacinata in selectia noastra pentru componente si procese de fabricatie de inalta calitate.

Performanta vine din cea mai buna tehnologie de vid conceputa pentru temperaturi, aplicatii si medii extreme. Performanta si experienta noastra sunt dovedite in statii de alimentare cu combustibil pentru vehicule, instalatiile de regazificare si instalatiile de stocare combustibil.

Specificatii
Aplicatii

Depozitarea gazelor lichefiate : gaz natural lichefiat (LNG)

Cerere oferta