Cilindru 70 Litri pentru transport, stocare si aprovizionare cu azot lichid

Containerele criogenice din seria XL sunt destinate stocarii si transportului de gaze lichefiate, mentinute la temperaturi criogenice.
Au aplicabilitate in numeroase domenii, regasindu-le in institute de cercetare, universitati, spitale, clinici de fertilizare artificiala sau institute zootehnice de insamantare, precum si in diverse laboratoare.

Producator:
Auguste Cryogenics-Taylor Wharton SUA
Pret:
La cerere
Model:
XL 70
Descriere

Interiorul si exteriorul sunt realizate din otel inox si toate containerele indeplinesc Directiva 1999/36/EC-TPED, care reglementeaza transportul echipamentelor sub presiune.

Aceste containere cilindrice reprezinta echipamente transportabile ce indeplinesc cele mai riguroase standarde in ceea ce priveste constructia solida si siguranta.

Sunt destinate pentru a servi la diferite aplicatii care necesita umplerea, stocarea si aprovizionarea cu azot lichid la o presiune scazuta, in conditiile unei manipulari simple si rapide.

Presiunea de lucru in butelia de stocare XL 70 este de 1.5 bari (22 psig).

 Echipamentul este dotat standard cu optiunea PB „Pressure-building system” care permite livrarea imediata de azot lichid, chiar si atunci cand nivelul acestuia in container este scazut.

Platforma cu 5 rotile asigura o manevrabilitate ridicata, facand posibila deplasarea containerului XL 70 fara efort din partea operatorului.

Avantaje:  

  • izolatia superioara asigura utilizarea pentru perioade lungi de timp si o rata de evaporare redusa
  • constructia realizata integral din otel inoxidabil si suportul intern patentat asigura durabilitate si garanteaza o durata mare de viata
  • inel protectie la socuri a valvelor
  • otel inoxidabil finisat lucios la exterior
  • coduri de culoare pentru supapele de siguranta in functie de presiunea maxima
Specificatii
Accesorii
Furtune criogenice flexibile 1.2m /1.8m
Separator criogenic de faza
Schimbator extern de caldura
Echipament de protectie criogenie
manusi criogenice
ochelari de protectie
sort special
Cerere oferta