Camera de testare la imersiune

Camera de testare ceata salina respecta standardele IEC60068-2-52, ASTM B117, ASTM D2247, testul de ceață salina este cel mai apropiat de starea naturală de corodăre accelerată, simuland cele mai comune conditii naturale de mediu, testele de ceata salina si testele de umiditate pot fi controlate separat. Aceste teste pot fi ordonate dupa cum urmeaza: ceata salina, test uscat, umiditate si temperatura, incalzire si umiditate.

Producator:
-
Pret:
la cerere
Model:
-
Descriere

1. Controller de comanda pentru temperatură și umiditate (controler programabil pentru temperatură și umiditate, cu ecran tactil color)

2 Afisaj:

– Ecranul poate fi ajustat pentru lumina din fundal.

– Ecranul afișează funcția de protecție la timp

– Replicarea programului, copiere, funcția de conectare, modificarea titlului experimentului și alte funcții de editare a programului

-Posibilitate de schimbare a limbii de operare

– Achiziționarea datelor, export, vizualizarea graficelor

– Calcul automat PID și control FUZZY

3. Interfață RS-232

4.Interfata USB.

5. Controlul temperaturii barierei de presiune a aerului de 0-99,9 ° C, afișare digitală cu cristale lichide tip dubla P.I.D cu calcul automat, eroare de control de plus sau minus 0,3 ° C.

6.Deschidere si inchidere pneumatica a usii.

7.Sensorul de pulverizare și senzorul de reglare a temperaturii și umidității sunt separate, control pentru temperatura si umiditate flexibil.

Specificatii
Aplicatii

Ceata salina

Test uscat

Umiditate si temperatura

Incalzire si umiditate

Cerere oferta